Melkveebedrijf familie Oostdam Bodegraven

Boeren vanuit ons Groene Hart

Welkom op onze website!

Kom kennismaken met het leven op onze boerderij! 

Wij, Jorden en Yvonne Oostdam wonen en werken samen met onze 4 kinderen op een boerderij in Bodegraven, middenin het Groene Hart van de randstad. We werken met veel plezier op ons melkveebedrijf met 130 melkkoeien, 25 schapen en kleinvee. Onze koeien worden gemolken door 2 melkrobots en  zijn gehuisvest in een serrestal. Elders op deze website kunt u lezen en zien hoe dat eruit ziet.

Het  is steeds minder vanzelfsprekend dat u kunt zien hoe uw zuivel wordt geproduceerd. Er zijn immers steeds minder boeren waar u daadwerkelijke een kijkje kunt nemen in de stal. 

Wij vinden het belangrijk om te laten zien wat we doen. Wij streven naar  gezonde koeien die makkelijk melk geven en zo lang mogelijk op ons bedrijf kunnen blijven. Daarvoor creëren we optimale leefomstandigheden. Naast koeien hebben we een 80-100 legkippen die buiten scharrelen en waarvan we de verse eieren aan de weg verkopen.

U kunt bij ons terecht voor groepsexcursies, verse melk, eieren en indien voorradig biest.  Op deze manier dragen we bij aan het verkorten van de keten "van bodem tot bord" en hopen we  inzicht te geven in de manier waarop we voedsel produceren.

Wij verkopen ook gescheiden koemest, bemonsterd en  ideaal voor uw tuin. Zie tabblad "onze producten". 

Geregeld verkopen we verse biest. Meer informatie vindt u ook op het tabblad "onze producten"